Στο σφυρί μια από τις πιο σπάνιες LaFerrari που κατασκευάστηκαν ποτέ

Μια από τις μόλις τρεις LaFerrari στο special μαύρο ματ χρώμα της φωτογραφίας, θα δημοπρατηθεί στις 16 Αυγούστου.
Στις 16 Αυγούστου στο Monterey των Η.Π.Α. θα δημοπρατηθεί αυτή η μοναδική Ferrari LaFerrari, 1 από τις μόλις 3 που κατασκευάστηκαν ποτέ με το πανέμορφο ματ μαύρο χρώμα Nero DS Opaco στο αμάξωμά της.

Η LaFerrari της δημοπρασίας έχει διανύσει μόλις 340
χιλιόμετρα, όντας πραγματικά σαν καινούργια.
Για ακόμη περισσότερη μοναδικότητα μάλιστα, αυτή η LaFerrari φέρει στη βάση του τιμονιού της μια ειδική μεταλλική πλακέτα που αναγράφει στα ιταλικά «Cavallo Infernale», δηλαδή «το άλογο από την κόλαση».

Στο εσωτερικό συνδυάζονται τα μαύρα δέρματα και αλκαντάρα
με κόκκινες λεπτομέρειες, ζώνες ασφαλείας και ραφές.
Το αυτοκίνητο έχει διανύσει μόλις 340 χιλιόμετρα στο ταχύμετρό του, είναι κατασκευής του 2014, ενώ στο εσωτερικό του διαθέτει άφθονα ανθρακονήματα, καθώς και μαύρο δέρμα και αλκαντάρα, που έρχονται σε αντίθεση με τις κόκκινες ζώνες ασφαλείας, τις κόκκινες ραφές και λεπτομέρειες.

Για την κίνησή της ξεχωριστής αυτής LaFerrari φροντίζει ένα υβριδικό σύστημα που συνδυάζει έναν 6,2 λίτρων V12 βενζινοκινητήρα και έναν ηλεκτροκινητήρα, συνδυαστικής απόδοσης 949 ίππων. Τα «κόκκινα» του βενζινοκινητήρα βρίσκονται στις 9.250 σ.α.λ. και οι επιδόσεις είναι τρομαχτικές, αφού το 0-100 χλμ./ώρα απαιτεί μόλις 2,4 δευτερόλεπτα και το 0-200 χλμ./ώρα κάτω από 7,0 δευτερόλεπτα.

Θυμίζουμε ότι η LaFerrari κατασκευάστηκε από το 2013 έως το 2015 σε 499 μόλις μονάδες (αναμένουμε σε λίγο διάστημα και την πρώτη ανοιχτή LaFerrari) φέροντας αρκετή τεχνογνωσία από τη Φόρμουλα 1. Διαθέτει ένα μονοκόκ ανθρακονημάτινο πλαίσιο, το σύστημα Ανάκτησης της Κινητικής Ενέργειας KERS, αλλά και μια σειρά από άκρως εξελιγμένα συστήματα ασφαλείας.

Δείτε εδώ περισσότερα για τη LaFerrari της δημοπρασίας.
TAG