Η Ford αυξάνει την παραγωγή του νέου GT λόγω υψηλής ζήτησης!

Επιβεβαιώθηκε και επίσημα η επέκταση κατά 2 επιπλέον χρόνια και 4 συνολικά της παραγωγής του νέου Ford GT, που θα οδηγήσει σε αύξηση των κομματιών του που θα κατασκευαστούν τελικά, από τα μόνο 500 που ήταν προγραμματισμένο αρχικά να παραχθούν.

Όπως σας έχουμε ενημερώσει πριν λίγο διάστημα, η Ford για την τρίτη γενιά του supercar GT, έλαβε πάνω από 6.500 επιβεβαιωμένες αιτήσεις για την αγορά των μόλις 500 μοντέλων που ήταν προγραμματισμένο να κατασκευάσει, μέσω της ειδικής online πλατφόρμας που δημιούργησε.

Πρόκειται για ένα νούμερο πολύ πιο μεγάλο από αυτό που περίμεναν οι άνθρωποι της Ford, εξ ου και σήμερα, αποφάσισαν και επίσημα να επεκτείνουν την παραγωγή του νέου τους supercar κατά 2 χρόνια.

Σύμφωνα πάντα με το επίσημο δελτίου τύπου της εταιρείας, όλοι όσοι δεν επιλέχθηκαν να είναι στους 500 πρώτους (από τους 6.506 που αιτήθηκαν ηλεκτρονικά την αγορά) θα μπουν σε μια λίστα αναμονής για την τρίτη χρονιά του μοντέλου.

Στη συνέχεια, όσοι πάλι από αυτούς δεν επιλεχθούν, μαζί και με νέους υποψήφιους αγοραστές, θα έχουν τη δυνατότητα να ξανααιτηθούν για την αγορά του GT στην τελευταία χρονιά παραγωγής του.

Προς το παρόν η εταιρεία δεν ανακοινώνει πόσα επιπλέον Ford GT θα κατασκευάσει τις επιπλέον δύο χρονιές παραγωγής του, ωστόσο αναμένεται ο αριθμός αυτός να είναι και πάλι περιορισμένος.
TAG