Σάββατο, 20 Αυγούστου 2016

Το Scaldarsi Emperor I των 1,3 εκατ. ευρώ κάνει ακόμη και τις Rolls-Royce να φαίνονται... φτωχές!

Άκρατη πολυτέλεια χωρίς συμβιβασμούς για το Scaldarsi Emperor I, που απευθύνεται στους λάτρεις του απόλυτου και της υπερβολής.
Δεν υπάρχουν λόγια για να περιγράψουμε το νέο project με την ονομασία «Emperor I» της καναδικής Scaldarsi Motors, που βασίζεται πάνω στην Brabus Rocket 900 και προσφέρει στον ιδιοκτήτη του άκρατη πολυτέλεια χωρίς κανέναν περιορισμό.

Το Emperor I βασίζεται στην Brabus Rocket 900, έχοντας
 ένα «φουσκωμένο» αμάξωμα με επενδύσεις από χρυσάφι.
H Scaldarsi Motors είναι μια νέα εταιρεία η οποία ειδικεύεται στην κατασκευή μοναδικών αυτοκινήτων που προσφέρουν τα μέγιστα σε ό,τι αφορά στην πολυτέλεια και τη χλιδή σε 4 ρόδες, με το ανάλογο βέβαια αντίτιμο.

Για την νέα της λιμουζίνα, η Scaldarsi προσφέρει άφθονες
επιλογές εξατομίκευσης, με το ανάλογο βέβαια κόστος.
Το Emperor I είναι το πρώτο της πλήρες μοντέλο, το οποίο βασίζεται πάνω στη  βελτιωμένη Brabus Rocket 900 (Mercedes-Maybach S 600), όμως η Scaldarsi έχει προσθέσει ένα νέο body kit που περιλαμβάνει μια τεραστίων διαστάσεων εμπρόσθια γρίλια, μεγαλύτερους προφυλακτήρες εμπρός-πίσω, νέο καπό και πλατύτερους θόλους τροχών, το οποίο χαρίζει στο αυτοκίνητο μια ακόμη πιο επιβλητική, αλλά μάλλον υπερβολική παρουσία.

Μάλιστα, για να τονίσει ακόμη περισσότερο την πολυτέλεια του δημιουργήματός της, η Scaldarsi έχει τοποθετήσει και τμήματα από χρυσό 24 καρατίων σε διάφορα σημεία του αμαξώματος του Emperor I (στο διαχύτη, στη λωρίδα του πόρτ-μπαγκάζ, στις ζάντες, στη γρίλια και τον εμπρόσθιο προφυλακτήρα).
Στο εσωτερικό, οι επιλογές περιλαμβάνουν 24 διαφορετικά
δέρματα αγρίων ζώων, αλλά και επενδύσεις σε ξύλο και χρυσό.

Στο εσωτερικό, η καναδική εταιρεία προσφέρει μια τεράστια γκάμα επιλογών από πανάκριβα υλικά που θα ντύσουν το θάλαμο ανάλογα με τις επιταγές και το... πορτοφόλι του ιδιοκτήτη, αφού υπάρχουν 24 επιλογές δέρματος εξωτικών ζώων, 24 διαφορετικοί χρωματισμοί, αλλά και 78 (!) τύποι από διαφορετικές ξύλινες επενδύσεις.

Και η λίστα δεν τελειώνει εδώ, αφού υπάρχουν επιπλέον 16 διαφορετικοί χρωματισμοί για το αμάξωμα, ενώ πάντα με το τι θέλει ο ιδιοκτήτης, η Scaldarsi μπορεί να συνοδέψει το Emperor I με το ανάλογο σετ βαλιτσών, custom ποτήρια σαμπάνιας ή και με μια ειδική έκδοση Emperor Edition ρολογιού της Rolex. Ακόμη και το κλειδί μπορεί να αλλαχθεί με κάτι το διαφορετικό, φτιαγμένο από χρυσάφι.

Στον κινητήρα, το Emperor I διατηρεί το περιποιημένο από τη Brabus twin-turbo V12 μοτέρ των 6,2 λίτρων της Mercedes-Maybach S 600, με ισχύ 900 ίππων και 0-100 χλμ./ώρα σε μόνο 3,7 δευτερόλεπτα.

Σύμφωνα πάντα με την εταιρεία, το Scaldarsi Emperor I θα κατασκευαστεί σε 10 μόνο μονάδες, με αρχική τιμή 1,3 εκατομμυρίων ευρώ. Θα ακολουθήσουν και άλλες αντίστοιχες επιλογές, όπως το Emperor II (Mercedes-AMG S 65 Coupe), το Emperor III (Bentley Bentayga), το Emperor IV (Mercedes-AMG G 65), αλλά και το Emperor V που θα χτιστεί πάνω στην κορυφαία Bugatti Chiron.