Πέμπτη, 29 Σεπτεμβρίου 2016

Νεκροφόρα Tesla Model S για να είναι... οικολογικό το τελευταίο σας ταξίδι!

Η ολλανδική Remetzcar παρουσίασε την πρώτη νεκροφόρα που έχει χτιστεί πάνω στο ηλεκτρικό Tesla Model S.
Κατά καιρούς έχουμε δει αρκετές περίεργες επιλογές για νεκροφόρες, όμως η ολλανδική Remetzcar το... τερμάτισε, αφού παρουσίασε τη νέα της νεκροφόρα η οποία χτίζεται πάνω στο ηλεκτρικό Tesla Model S!

Για να δημιουργηθεί η νεκροφόρα, οι άνθρωποι της Remetzcar
μάκρυναν κατά 800 χλστ. το πίσω μέρος του Tesla Model S.
Η νέα νεκροφόρα της Remetzcar που παρουσιάστηκε στην Έκθεση Κηδειών (!) του Γκόρινχεμ της Ολλανδίας (Uitvaart Vakbeurs 2016), φτιάχτηκε αφού αρχικά αφαιρέθηκαν οι μπαταρίες που βρίσκονται στο πάτωμα του αυτοκινήτου και στη συνέχεια, μακραίνοντας το αμάξωμα κατά 800 χλστ., φτάνοντάς το στα 5,77 μέτρα.

Το εμπρός μέρος παρέμεινε χωρίς αλλαγές, όπως και ο ηλεκτροκινητήρας της Tesla ο οποίος προσφέρει 100% οικολογικές μετακινήσεις! Στο πίσω μέρος μόνο, όπως αναφέρει η Remetzcar, έχουν γίνει οι απαραίτητες μετατροπές για τη μεταφορά του φερέτρου, όπως π.χ. το εκτεινόμενο προς τα έξω δάπεδο με πρακτικό χώρο φόρτωσης ακριβώς από κάτω του.

Σχεδιαστικά επίσης, η ολλανδική εταιρεία υπόσχεται ότι η μοναδική αυτή παγκοσμίως νεκροφόρα συνδυάζει την πρακτικότητα με το στυλ, διατηρώντας παράλληλα το σπορ στυλ του μοντέλου της Tesla...