Βελτιωμένη Lamborghini Aventador με 786 άλογα και εντυπωσιακό αμάξωμα παραλλαγής! (+video)

H γνωστή μας Novitec δεν μένει αυτή τη φορά μόνο στη βελτίωση του κινητήρα ή του αμαξώματος ενός supercar, αλλά με τη βοήθεια της αμερικάνικης Prestige Imports, δημιουργεί μια ειδική Aventador με extreme εξωτερικό χρωματισμό.

Αρχικά, η εν λόγω Aventador LP-750 SV περιλαμβάνει όλα όσα αναμένει κανείς από τη Novitec, δηλαδή ένα πιο «αγριεμένο» αμάξωμα με εμπρός νέο σπόιλερ, πλαϊνές ποδιές, νέες εισαγωγές, αλλά και μια τεράστια αεροτομή, φυσικά όλα κατασκευασμένα από ανθρανοκόνηματα.

Αντίστοιχα, ο ατμοσφαιρικός V12 κινητήρας βενζίνης της Lamborghini από 750 άλογα ισχύος και 690 Nm ροπής, έχει αυξήσει την ισχύ του στα 786 άλογα και τη ροπή στα 737 Nm, προσφέροντας ακόμα πιο εκρηκτικές επιδόσεις.

Ωστόσο, το πιο εντυπωσιακό στοιχείο αυτής της βελτιωμένης Aventador είναι το ειδικό αυτοκόλλητο του αμαξώματος με την ονομασία «Camouflage Bull», που τοποθετείται από την αμερικάνικη Prestige Imports και της χαρίζει ένα εντυπωσιακό εφέ παραλλαγής.

Η τελική πινελιά δίνεται με την τοποθέτηση των μαύρων ζαντών NV1 μεγέθους 20 ιντσών μπροστά και 21 ιντσών πίσω από την επίσης γνωστή μας Vossen, που ταιριάζουν απόλυτα με την όλη οπτική βελτίωση της Aventador.

Δείτε το βίντεο της Novitec και της Vossen με τη φτιαγμένη Lamborghini Aventador.

       
TAG