Αυτή η Lamborghini Huracan των 800 ίππων είναι το απόλυτο «τέρας»! (+video)

Κατά καιρούς έχουμε δει αρκετές προτάσεις βελτίωσης για τη Lamborghini Huracan, όμως αυτή των φωτογραφιών με 800 ίππους και αμάξωμα παραλλαγής χιονιού, είναι μια από τις πιο εντυπωσιακές που κυκλοφορούν.

Η εν λόγω Huracan αποτελεί ιδιοκτησία του Σουηδού Πρωταθλητή του Σκι Jon Olsson, ο οποίος δημιούργησε ένα πραγματικό τετράτροχο «τέρας».

Αρχικά και σε ό,τι αφορά στον κινητήρα, με την προσθήκη ενός κομπρέσσορα VF Engineering από τη Stertman Motorsport, το V10 μοτέρ των 5,2 λίτρων αύξησε την απόδοσή του στα 800 άλογα και τη ροπή στα 826 Nm.

Οι επιδόσεις είναι εκρηκτικές, αφού με βάση ό,τι ανακοινώνεται, για την επιτάχυνση 100-200 χλμ./ώρα η Huracan απαιτεί μόνο 5,3 δευτερόλεπτα, όντας γρηγορότερη από μια Bugatti Veyron!

Μάλιστα ο ιδιοκτήτης του αυτοκινήτου τονίζει ότι θα υπάρξουν πολύ σύντομα και μια σειρά από άλλες βελτιώσεις, οι οποίες θα δώσουν σε αυτή τη Huracan τον τίτλο της γρηγορότερης στην Ευρώπη.

Μαζί τώρα με τη βελτίωση του μοτέρ, η εντυπωσιακή αυτή Lamborghini διαθέτει και μια νέα εξάτμιση της Akrapovic, ενώ υπάρχουν και νέες carbon εισαγωγές, μαζί με επίσης carbon καπό κινητήρα.

Η απόσταση από το έδαφος έχει μειωθεί λόγω της προσθήκης μιας νέας ανάρτησης της KW, ενώ υπάρχουν νέα «φουσκώματα» στα φτερά, μια carbon μπαγκαζιέρα οροφής, αλλά και ένα εντυπωσιακό εξωτερικό αυτοκόλλητο παραλλαγής χιονιού από τη WrapZone.

Δείτε στο βίντεο την εντυπωσιακή Lamborghini Huracan σε δράση.

       
TAG