Δεν υπάρχει πιο «τούμπανο» Lamborghini από την Huracan της Liberty Walk!

Μετά την Aventador, η ιαπωνική Liberty Walk προσφέρει το περίφημο bodykit της και για την Huracan, δίνοντας στη μικρότερη Lamborghini ένα πραγματικά extreme εξωτερικό look.

Κατά τα γνωστά πρότυπα της Liberty Walk, το bodykit της Lamborghini Huracan αποτελείται από ένα νέο εμπρόσθιο σπόιλερ, πίσω διαχύτη, πλαϊνές ποδιές, μια νέα πίσω αεροτομή (σε δύο σχέδια), αλλά και τα χαρακτηριστικά πρόσθετα των πλαϊνών φτερών της εταιρείας.

Παράλληλα, η Liberty Walk δίνει τη δυνατότητα στον αγοραστή να επιλέξει όλα τα παραπάνω σε fiberglass ή ενισχυμένο με ανθρακονήματα πολυμερές (CFRP), ώστε να μην επιβαρυνθεί το συνολικό βάρος του αυτοκινήτου.

Στο πεδίο του κινητήρα, η ιαπωνική φίρμα αφήνει χωρίς αλλαγές τον 5,2 λίτρων V10 ατμοσφαιρικό βενζινοκινητήρα της Lamborghini, ο οποίος αποδίδει 610 άλογα και προσφέρει καταιγιστικές επιδόσεις (π.χ. 0-100 σε 3,2 δευτερόλεπτα και 0-200 σε 9,9 δευτερόλεπτα).

Αλλαγές από την άλλη έχουμε και στην ανάρτηση, αφού όπως και στη βελτιωμένη Aventador, έτσι και στην Huracan η Liberty Walk δίνει τη δυνατότητα τοποθέτησης αερανάρτησης της Airrex, που φέρνει πολύ πιο κοντά στο έδαφος το αυτοκίνητο.

Από πλευράς τιμής, το κόστος για το πλήρες bodykit είναι 26.226 ευρώ εάν επιλεγεί το fiberglass ή 30.157 ευρώ για το CFRP. Η αερανάρτηση κοστίζει επιπλέον 8.645 ευρώ.
TAG