Πως σας φαίνεται το νέο Audi RS5 Cabrio των 500 ίππων;

Η Audi ετοιμάζει τη νέα κορυφαία έκδοση του νέου A5 Cabrio, με το νέο RS5 Cabrio να έρχεται για να προσφέρει top απόδοση και επιδόσεις, στους λάτρεις του νέου μεσαίου γερμανικού «ανοικτού» μοντέλου.

Το νέο Audi RS5 Cabrio θα βασιστεί πάνω στη νέα γενιά του A5 Cabrio που παρουσιάστηκε την προηγούμενη εβδομάδα, έχοντας ένα άκρως σπορ στυλ, όπως μπορείτε να δείτε και στην ηλεκτρονικά επεξεργασμένη φωτογραφία που δημοσιεύουμε.

Φυσικά, το πιο ενδιαφέρον στοιχείο του νέου μοντέλου θα είναι ο κινητήρας του και εδώ η Audi αναμένεται να επιλέξει τον νέο 2,9 λίτρων V6 κινητήρα που έχει εξελιχθεί μαζί με την Porsche και ο οποίος βρίσκεται ήδη στη νέα Panamera.

Το μοτέρ αυτό στην περίπτωση του RS5 Cabrio θα συνδυαστεί πιθανότατα με μια συμβατική τουρμπίνα και το περίφημο ηλεκτρικό τούρμπο του Ομίλου VW, για να προσφέρει ισχύ που θα αγγίζει τους 500 ίππους.

Το νέο μοντέλο αναμένεται να παρουσιαστεί στην Έκθεση Αυτοκινήτου της Γενεύης τον Μάρτιο και θα αντιπαρατεθεί με άλλα top μεσαία κάμπριο όπως η Mercedes-AMG C 63 Cabrio και η BMW M4 Cabrio.
TAG