Προς πώληση η τελευταία κουπέ Bugatti Veyron!

Η Bugatti Veyron κατασκευάστηκε σε μόνο 450 μονάδες, οι 300 εκ των οποίων ήταν κουπέ και πλέον, η τελευταία από τις κλειστές Veyron θα τεθεί σε δημοπρασία στις Η.Π.Α., με το ποσόν αγοράς της να αναμένεται να ξεπεράσει τα 2 εκατομμύρια ευρώ.

Από το 2005 έως το 2015 η Bugatti κατασκεύασε σε 450 μόνο αυτοκίνητα τη Veyron (αντικαταστάθηκε από τη Chiron), η οποία ήταν όλη αυτή τη 10ετία το κορυφαίο αυτοκίνητο του πλανήτη, που προσέφερε στον ιδιοκτήτη του απίστευτη δύναμη και εκρηκτικά οδικά χαρακτηριστικά.

Η Veyron της δημοπρασίας είναι μια από τις μόνο 48 Super Sport που κατασκευάστηκαν (αναβαθμισμένο μοτέρ με 1.200 αλογα) και μια από τις μόνο 8 που διατέθηκαν στις Η.Π.Α., όμως ήταν και η 300η και τελευταία Veyron με κουπέ αμάξωμα.

Μάλιστα, το 2015 αυτή η Veyron παρουσιάστηκε από τη Bugatti στην Έκθεση Αυτοκινήτου της Γενεύης, σηματοδοτώντας και το τέλος της παραγωγής της κουπέ Veyron (τα υπόλοιπα 150 κομμάτια ήταν ρόουντστερ).

Το συλλεκτικό αυτό μοντέλο έχοντας διανύσει μόνο 644 χιλιόμετρα, θα δημοπρατηθεί τον επόμενο μήνα στην Αριζόνα των Η.Π.Α. από τον οίκο RM Sotheby's, ψάχνοντας για το νέο του ιδιοκτήτη.


Η τιμή που αναμένεται να πιάσει είναι αστρονομική, αφού οι πρώτες εκτιμήσεις μιλούν για ένα ποσόν που θα ξεπεράσει τα 2 εκατομμύρια ευρώ.
TAG