Μια διαφορετική βελτιωμένη BMW M5 με χακί αμάξωμα!

Αυτή η BMW M5 της Vorsteiner ξεχωρίζει σίγουρα από οποιαδήποτε άλλη κυκλοφορεί, όχι μόνο λόγω για το νέο της αεροδυναμικό πακέτο ή τους ειδικής σχεδίασης τροχούς, αλλά και για το χακί αμάξωμά της.

Η γνωστή μας βελτιωτική Vorsteiner αρχικά τοποθετεί στο αμάξωμα της BMW M5 (F10 σειρά) το αεροδυναμικό της πακέτο VRS, στο οποίο περιλαμβάνονται νέο εμπρόσθιο σπόιλερ, πίσω διαχύτης και μικρή αεροτομή, κατασκευασμένα από ανθρακονήματα.

Στη συνέχεια, η Vorsteiner θέλοντας να τονίσει και τους τροχούς, εφοδιάζει τη M5 με τις σφυρήλατες ζάντες V-FF105 σε σκούρα απόχρωση (carbon-γραφίτης) και σε μεγάλη διάσταση 20 ιντσών, που ταιριάζουν απόλυτα στο αυτοκίνητο.

Η τελική πινελιά ωστόσο που χαρακτηρίζει και την εν λόγω BMW M5 είναι το χακί χρώμα του αμαξώματος ή καλύτερα, το χακί αυτοκόλλητο βινυλίου που καλύπτει όλο το αμάξωμα της M5 και της χαρίζει μια μοναδική παρουσία.


Περαιτέρω βελτιώσεις δεν υπάρχουν και έτσι, παραμένει ο 4,4 λίτρων V8 turbo κινητήρας της BMW M με 560 άλογα ισχύος και 680 Nm ροπής. Εμείς, να θυμίσουμε ότι είμαστε εν αναμονή της παρουσίασης της νέας γενιάς της BMW M5 (θα έρθει μέσα στο 2017), από τη στιγμή που ήδη η BMW έχει παρουσιάσει τη νέα Σειρά 5.
TAG