Νέα Mercedes GLA με Night Package για τους λάτρεις του μαύρου

Λίγες ημέρες μετά την επίσημη παρουσίαση της ανανεωμένης GLA στην Έκθεση Αυτοκινήτου του Ντιτρόιτ, η Mercedes παρουσιάζει το νέο Night Package για το crossover μοντέλο της, δίνοντάς του περισσότερο στυλ.

Στην περίπτωση της Mercedes GLA το Night Package συνδυάζεται με τις εξοπλιστικές εκδόσεις Urban και AMG Line, προσφέροντας όπως έχουμε δει κατά καιρούς και σε άλλες Mercedes με το ίδιο πακέτο, νέα τμήματα και αξεσουάρ σε μαύρο χρώμα.

Έτσι, αρχικά στο εμπρόσθιο μέρος της GLA ξεχωρίζει η μαύρη γρίλια της μάσκας, στο πλάι έχουμε σπόιλερ ίδιας απόχρωσης, ενώ και πίσω έρχεται ένας μαύρος διαχύτης με επίσης μαύρο προφυλακτήρα.

Οι προσθήκες στο αμάξωμα της Mercedes GLA ολοκληρώνονται με τις βαμμένες μαύρες αλουμινένιες ράγες της οροφής, τα μαύρα καπάκια των καθρεπτών, αλλά και τα φιμέ πίσω τζάμια.


Η Mercedes δίνει επίσης της επιλογή για συνδυασμό του Night Package με 18 ιντσών ζάντες αλουμινίου σε διχρωμία ασημί/μαύρου με ελαστικά 235/50 ή με 19άρες ζάντες σε μαύρη απόχρωση από την AMG, με ελαστικά 235/45.
TAG