Έτοιμο το Qashqai της Mitsubishi!

Η Mitsubishi έχει έτοιμο ένα ολοκαίνουργιο SUV στις διαστάσεις του Nissan Qashqai και με αρκετά δυναμική εμφάνιση που θα παρουσιάσει στη Γενεύη τον Μάρτιο, και σήμερα έδωσε στη δημοσιότητα την πρώτη του εικόνα.

Το νέο SUV της Mitsubishi θα έρθει για να τοποθετηθεί στη γκάμα της εταιρείας δίπλα από το ASX και κάτω από το Outlander, έχοντας παράλληλα σχεδίαση που θα προκύψει από το πρωτότυπο XR-PHEV II που είχε δείξει η εταιρεία το 2015.

Από την πρώτη teaser φωτογραφία που δόθηκε στη δημοσιότητα μπορούμε να διακρίνουμε κάποια στοιχεία της σχεδίασης του μοντέλου, όπως είναι τα αιχμηρά πίσω φώτα, τα πλαϊνά έντονα νεύρα, αλλά και τα δυναμικά εμπρόσθια φώτα.

Στα υπόλοιπα στοιχεία του, προς το παρόν η Mitsubishi δεν δίνει στη δημοσιότητα κάποια πληροφορία, ωστόσο σε ό,τι αφορά στους κινητήρες, μετά την περσινή εξαγορά της εταιρείας από την Renault-Nissan, είναι δεδομένο ότι θα δούμε κάποιους κινητήρες της γαλλο-ιαπωνικής συνεργασίας στο νέο SUV.

Σε κάθε περίπτωση, όλα τα στοιχεία του νέου μοντέλου (κινητήρες, διαστάσεις, εσωτερικό, 4Χ2 ή και 4Χ4 κ.λπ.) θα τα μάθουμε σύντομα, αφού στις αρχές Μαρτίου θα κάνει το ντεμπούτο του στην Έκθεση Αυτοκινήτου της Γενεύης.
TAG