Βελτιωμένη BMW M2 είναι πραγματικά η πιο «άγρια» που έχουμε δει

Ένα νέο και πολύ πιο επιθετικό κιτ βελτίωσης για τη BMW M2 παρουσίασε η βρετανική βελτιωτική φίρμα Evolve Automotive, δίνοντας στην «καυτή» BMW μια άκρως αγριεμένη εικόνα, αλλά και αναβαθμίζοντας τον κινητήρα και την ανάρτησή της.

Δεν είναι η πρώτη φορά που η Evolve παρουσιάζει κιτ βελτίωσης της M2, ωστόσο αυτή τη φορά η νέα της πρόταση είναι ακόμη πιο εντυπωσιακή από την προηγούμενη, ενώ παράλληλα εμπνέεται και από την κορυφαία BMW M4 GTS.

Αρχικά και ξεκινώντας με το χρώμα, η BMW M2 της Evolve διαθέτει το ίδιο σκούρο γκρι μεταλλικό χρώμα με αυτό της M4 GTS, ενώ παράλληλα πάνω στο καπό υπάρχει και ένα όμοιο power dome.

Επιπλέον των παραπάνω η Evolve τοποθετεί ένα νέο carbon εμπρόσθιο σπόιλερ, «φουσκωμένα» φτερά, carbon πίσω διαχύτη και πλαϊνές ποδιές, επίσης carbon οροφή, μια τεραστίων διαστάσεων σταθερή πίσω αεροτομή από ανθρακονήματα, αλλά και 19 ιντσών ζάντες αλουμινίου νέας σχεδίασης.

Αλλαγές έχουμε και στην ανάρτηση, όπου έχουν τοποθετηθεί νέα αμορτισέρ Bilstein B16, ενώ έχει αλλάξει το κάλυμμα του κινητήρα, η εισαγωγή, η εξάτμιση (από την Supersprint) και έχει τοποθετηθεί και ένας νέος «εγκέφαλος».


Το αποτέλεσμα των βελτιώσεων στον κινητήρα έχει ως αποτέλεσμα η ισχύς του 3λιτρου TwinTurbo μοτέρ της BMW M να αυξηθεί από τα 365 στα 401 άλογα, χαρίζοντας ακόμη πιο εκρηκτικές επιδόσεις.
TAG