Μια BMW M4 με carbon αξεσουάρ M Performance είναι απλά εκπληκτική!

Η BMW στο Άμπου Ντάμπι παρουσιάζει μια πανέμορφη BMW M4 στο χαρακτηριστικό κίτρινο του μοντέλου, η οποία ενισχύεται με αξεσουάρ της επίσημης M Performance και είναι από τις πιο εκπληκτικές που έχουμε δει.

Στην εν λόγω BMW M4, η BMW του Άμπου Ντάμπι τοποθετεί λοιπόν διάφορα αξεσουάρ της M Performance σε γυαλιστερό μαύρο και carbon, που της χαρίζουν μια πολύ επιθετική εικόνα.

Ανάμεσα σε αυτά περιλαμβάνονται το ειδικό εξωτερικό bodykit που αποτελείται από ένα ανθρακονημάτινο εμπρόσθιο σπόιλερ, νέα πλαίσια αεραγωγών, πίσω διαχύτη αλλά και carbon αεροτομή.

Στη συνέχεια, από την M Performance έρχονται και η μαύρη γρίλια της μάσκας, οι πιο αεροδυναμικοί καθρέπτες, αλλά και οι ανθρακονημάτινες απολήξεις της εξάτμισης. Η τελική πινελιά δίνεται με την προσθήκη του carbon καπό από τη γνωστή βελτιωτική φίρμα Manhart.

Το αποτέλεσμα όλων των παραπάνω τονίζουν περαιτέρω την εμφάνιση της BMW M4 και της χαρίζουν μια ακόμα πιο μοναδική παρουσία στο δρόμο.


Εκτός από το αμάξωμα, αλλαγές έχουμε και στο εσωτερικό αυτής της πανέμορφης BMW M4, με την καμπίνα να διαθέτει ένα νέο πιο σπορ M Performance τιμόνι με carbon και αλκαντάρα, ανθρακονημάτινες επενδύσεις στο ταμπλό και την κονσόλα, αλλά και νέα μεταλλικά πεντάλ.
TAG