Πανίσχυρο βελτιωμένο VW Golf GTI με 370 άλογα!

Η ABT δημιουργεί ένα από τα πιο ισχυρά Golf GTI που έχουμε δει, αφού πατάει πάνω στο πιστάδικο GTI Clubsport S για να του προσφέρει 370 άλογα ισχύος και ακόμα πιο καυτές επιδόσεις.

Το VW Golf GTI Clubsport S δημιουργήθηκε ώστε να αποτελέσει το πιο απόλυτο Golf στην ιστορία, εξ ου και κατάφερε τον περασμένο Οκτώβριο να πετύχει το απόλυτο ρεκόρ για προσθιοκίνητο αυτοκίνητο στην περίφημη πίστα του Νίρμπουργκρινγκ.

Αυτό το πραγματικά μοναδικό VW Golf παίρνει η ABT και μέσω της τοποθέτησης ενός νέου «εγκεφάλου» καταφέρνει να βγάλει από τον 2λιτρο TSI κινητήρα του 370 άλογα ισχύος και 460 Nm ροπής (+60 PS και +80 Nm αντίστοιχα).

Μετά από αυτή τη σημαντική αύξηση της ισχύος και της ροπής η ABT τονίζει ότι υπάρχει βελτίωση στις επιταχύνσεις, με την τελική ταχύτητα του Golf GTI Clubsport S να αυξάνεται ελαφρώς στα 268 χλμ./ώρα, από 265 χλμ./ώρα στο εργοστασιακό μοντέλο.

Επιπλέον των παραπάνω, η ABT προσφέρει στο Golf ένα νέο σετ ελατηρίων για την ανάρτηση και αντιστρεπτικών, ενώ και εξωτερικά τονίζει την εμφάνισή του με νέα εμπρόσθια γρίλια, καλύμματα φώτων, καπάκια καθρεπτών, πλαϊνές ποδιές και special ζάντες σε μέγεθος από 18 έως και 20 ίντσες.


Εμείς, να θυμίσουμε επίσης ότι η ABT έχει και δημιουργήσει μια πρόταση βελτίωσης και για το VW Golf GTI Clubsport των 265 ίππων, με ισχύ 340 ίππων και ροπή 430 Nm (+80 Nm).
TAG