Οι πρώτες εικόνες του νέου κουπέ της γαλλικής Alpine!

Η αναβίωση της Alpine, της ιστορικής γαλλικής μάρκας είναι πλέον γεγονός, αφού η εταιρεία έδωσε στη δημοσιότητα τις πρώτες φωτογραφίες από την έκδοση παραγωγής του νέου κουπέ A110, που θα δούμε την επόμενη εβδομάδα στην Έκθεση Αυτοκινήτου της Γενεύης.

Η Alpine που αποτελεί μια ξεχωριστή πλέον μάρκα μέσα στους κόλπους της Renault, με το νέο A110 μένει πιστή στο ό,τι μας έδειξε πέρυσι με το πρωτότυπο Vision Concept, φέρνοντάς μας ένα αρκετά στυλάτο κουπέ, που δείχνει σαν μια φυσική εξέλιξη της διάσημης Alpine A110 του παρελθόντος.

Σύμφωνα με τις πολύ λίγες γραμμές που συνοδεύουν την αποκάλυψη των πρώτων φωτογραφιών της νέας A110, το γαλλικό κουπέ θα έχει compact διαστάσεις, χαμηλό βάρος και κορυφαία ακαμψία.

Για αυτό το λόγο το νέο μοντέλο βασίζεται σε μια πλήρως αλουμινένια πλατφόρμα και αμάξωμα, χωρίς πάντως προς το παρόν οι Γάλλοι να αποκαλύπτουν περαιτέρω στοιχεία για το κουπέ τους.


Στο πεδίο του κινητήρα, παλαιότερες πληροφορίες κάνουν λόγο για έναν 1.800άρη turbo μοτέρ βενζίνης με 300 άλογα το οποίο σε συνδυασμό με το χαμηλό βάρος του αυτοκινήτου θα προσφέρει πολύ γρήγορες επιδόσεις, όμως πρέπει να περιμένουμε λίγο ακόμη μέχρι την επόμενη εβδομάδα για να δούμε τι έχει επιλέξει τελικά η Alpine.
TAG