Πανέμορφο BMW i8 με carbon bodykit και νέα ανάρτηση

Η ειδική στις βελτιώσεις των BMW, AC Schnitzer, αποκαλύπτει τη νέα της πρόταση βελτίωσης για το BMW i8, δίνοντας έμφαση στην αεροδυναμική και την ανάρτηση του γερμανικού supercar.

Ειδικά για το bodykit, η AC Schnitzer τοποθετεί στο i8 μια σειρά από special αεροδυναμικά τμήματα από ανθρακονήματα, όπως ένα νέο σπόιλερ, πλαϊνά πτερύγια, εισαγωγή στο καπό, πίσω σταθερή αεροτομή, πλαϊνές ποδιές και διαχύτη τριών τμημάτων.

Ακόμη και οι νέοι πλαϊνοί καθρέπτες ή τα χερούλια των θυρών έρχονται φτιαγμένα από ανθρακονήματα, με τις αλλαγές στο αμάξωμα να ολοκληρώνονται με την διαφοροποιημένη γρίλια της μάσκας.

Όσο για τους τροχούς, η AC Schnitzer τοποθετεί νέες σφυρήλατες ζάντες 21 ιντσών AC1, που τονίζουν περαιτέρω την εμφάνιση του BMW i8. Στο εσωτερικό οι αλλαγές είναι λιγότερες, αφού το i8 αποκτά νέα βελούδινα πατάκια, αλλά και αλουμινένια πεντάλ με αλουμινένιο υποπόδιο.


Το τελικό στάδιο της βελτίωσης αφορά στην καινούργια ανάρτηση, η οποία μειώνει την απόσταση από το έδαφος στον εμπρόσθιο άξονα του i8 κατά 25 χλστ. και κατά 20 χλστ. στον πίσω, προσφέροντάς του ακόμη πιο σπορ οδικά χαρακτηριστικά.
TAG