Βελτίωση για το πρώτο SUV της Jaguar με 410 άλογα και πιο επιθετική εμφάνιση

Η F-Pace είναι το πρώτο SUV στην ιστορία της Jaguar και πλέον, η γνωστή βελτιωτική φίρμα του Hamann έρχεται για να την προσφέρει ακόμη περισσότερη δύναμη και πιο επιθετική εμφάνιση.

Αρχικά και στο πεδίο του κινητήρα, ο Hamann προσθέτει ένα νέο «πρόγραμμα» στον κομπρεσσοράτο 3λιτρο V6 κινητήρα της Jaguar F-Pace S, αυξάνοντας την ισχύ της στα 410 άλογα (+30 ίπποι) και τη ροπή στα 510 Nm (+60 Nm).

Αντίστοιχα, η βελτιωτική φίρμα αυξάνει την ισχύ και τη ροπή και της diesel έκδοσης της F-Pace S, η οποία από 300 άλογα έρχεται για να προσφέρει πλέον 340 ίππους ισχύος, με τη ροπή της να αυξάνεται στα 780 Nm (από 700 εργοστασιακά).

Εκτός τώρα από τους κινητήρες ο Hamann τοποθετεί στην F-Pace και ένα πλήρες εξωτερικό αεροδυναμικό bodykit, που αποτελείται από εμπρόσθιο σπόιλερ, πλαϊνά «φτερά» και «ποδιές», αλλά και έναν νέο πίσω διαχύτη.

Όλα τα παραπάνω συμπληρώνονται από νέες ελαφριές ζάντες 23 ιντσών «Anniversary Evo II», οι οποίες μπορούν να παραγγελθούν σε ασημί, μαύρο ή γκρι χρώμα.


Στο εσωτερικό ο Hamann αναβαθμίζει επιπλέον την όλη ατμόσφαιρα, προσφέροντας μια μεγάλη γκάμα διαφόρων νέων επενδύσεων, αλουμινένια πεντάλ και footrest, νέα πατάκια και πολλά άλλα.
TAG