H H&R και η ABT δημιουργούν ένα VW Golf 370 ίππων!

Στη φετινή ετήσια συνάντηση των φίλων του GTI στη λίμνη Wörthersee της Αυστρίας (24 Μαΐου) η H&R μαζί με την ABT θα παρουσιάσουν ένα πανίσχυρο Golf, βασισμένο στο κορυφαίο VW Golf Clubsport S.

Το Golf Clubsport S είναι το αυτοκίνητο που με χρόνο 7:49.21 είχε κάνει πέρυσι το ρεκόρ προσθιοκίνητου μοντέλου στο Νίρμπουργκρινγκ μέχρι να του το πάρει πρόσφατα το νέο Honda Civic Type R.

Φέρει 2λιτρο TSI μοτέρ 310 ίππων, μέτρα ελάφρυνσης του βάρους του κατά 30 κιλά και «πιστάδικο» στήσιμο, ενώ κατασκευάζεται σε μόνο 400 μονάδες.

Για αυτό το super συλλεκτικό μοντέλο, η H&R σε συνεργασία με την Koni έχει δημιουργήσει μια νέα ανάρτηση με σπορ αντιστρεπτικές, αμορτισέρ και ελατήρια, που υπόσχονται ακόμη πιο απόλυτο χαρακτήρα στην πίστα.

Παράλληλα, με τη βοήθεια της ABT, η δύναμη του Golf GTI Clusport S έχει ανέβει στα 370 άλογα και η ροπή στα 460 Nm (από 380 Nm), ύστερα από την προσθήκη ενός νέου προγράμματος.


Οι τελικές πινελιές αφορούν στην παρουσία σφυρήλατων μαύρων ζαντών της ABT και ελαστικών Dunlop Sport Maxx Race. Η H&R έχει ορίσει μάλιστα και το κόστος όλων των παραπάνω, προσφέροντας το βελτιωμένο της Clubsport S με τιμή 65.000 ευρώ.
TAG