Πανίσχυρη Mustang με 727 άλογα και κόστος βελτίωσης 38.000 ευρώ!

Η Roush Performance δημιουργεί το ισχυρότερο αυτοκίνητο στην ιστορία της με τη νέα P-51 όπως ονομάζεται η βελτιωμένη της Mustang, να έρχεται για να προσφέρει άπλετη δύναμη και πολύ εντυπωσιακή εμφάνιση.

Ειδικά στο πεδίο της εμφάνισης, η Roush P-51 ξεχωρίζει με το ανθρακονημάτινο εμπρόσθιο σπόιλέρ της, τον carbon αεραγωγό στο καπό, τις πλαϊνές ποδιές και τους πίσω πλαϊνούς αεραγωγούς, την carbon πίσω αεροτομή και τον νέο διαχύτη.

Υπάρχουν επιπλέον 19 ιντσών ζάντες της Weld Racing με ελαστικά Continental ExtremeContact Sport, εξάτμιση με ενεργά κλαπέτα και αγωνιστικού τύπου σύστημα πέδησης.

Στο εσωτερικό της Mustang, έχει χρησιμοποιηθεί ειδικό Amaretto Tuscany δέρμα που έχει εμπνευστεί από τα μπουφάν των αεροπόρων του Β' Παγκόσμιου Πολέμου, κόκκινη μπίλια επιλογέα, διαφορετικός πίνακας οργάνων και ειδική αριθμημένη πλακέτα.

Στον κινητήρα, μετά την προσθήκη ενός κομπρέσσορα Eaton TVS, η ισχύς του 5λιτρου V8 μοτέρ της Ford έχει αυξηθεί στα εντυπωσιακά 727 άλογα ισχύος και 826 Nm ροπής. Υπάρχει επιλογή για 6τάχυτο μηχανικό ή 6άρι αυτόματο κιβώτιο.


Η Roush θα κατασκευάσει αποκλειστικά και μόνο 51 μονάδες της P-51. Το κόστος, χωρίς το κόστος του αυτοκινήτου, είναι 42.500 δολάρια (38.000 ευρώ). Κάθε μια P-51 συνοδεύεται με τρία χρόνια εγγύηση.
TAG