Η Audi παραδίδει το 100στό αγωνιστικό RS 3 σε μοναδικό χρυσό χρώμα!

Παρουσιασμένο μόλις τον περασμένο Σεπτέμβριο, το αγωνιστικό Audi RS 3 φαίνεται ότι έχει μεγάλη επιτυχία ανάμεσα στους οδηγούς αγώνων ανά τον κόσμο, αφού έφτασε ήδη τις 100 μονάδες στην παραγωγή του.

Για να γιορτάσει μάλιστα την επιτυχία του αγωνιστικού της, η Audi παρουσίασε το 100στό RS 3 LMS σε ένα ειδικό χρυσό αμάξωμα, που συνδυάζεται με το χαρακτηριστικό κόκκινο αγωνιστικό της εταιρείας σε διάφορα σημεία του.

Όπως μας πληροφορεί μάλιστα η Audi, ήδη τα RS 3 LMS που έχουν παραδοθεί στους κατόχους τους έχουν πάρει μέρος σε 125 αγώνες σε Ευρώπη, Αμερική και Ασία, έχοντας μάλιστα κερδίσει και 4 Πρωταθλήματα, 2 στην Ιταλία και 2 στην Ιαπωνία.

Θυμίζουμε ότι ο κινητήρας του αγωνιστικού RS 3 της Audi είναι ο 2λιτρος TFSI της εταιρείας, που μπορεί να έρθει σε διάφορες αποδόσεις (π.χ. 330 ή 350 ίππους), ανάλογα με τους κανονισμούς του εκάστοτε Πρωταθλήματος.


Η τιμή του αυτοκινήτου χωρίς τους φόρους είναι 99.000 ευρώ για την «απλή» έκδοση ή 129.000 ευρώ για την έκδοση του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος Αυτοκινήτων Τουρισμού.
TAG