Έρχεται μια νέα super BMW! Μπορείτε να μαντέψετε ποια;

Επιβεβαιώθηκε επίσημα η επικείμενη άφιξη μιας super πολυτελούς BMW, που μπορεί να είναι είτε η νέα Σειρά 8, είτε η Σειρά 9.
Μιλώντας στον 96ο Ετήσιο Meeting της BMW στο Μόναχο, ο Πρόεδρος του γερμανικού γκρουπ κ. Harald Kruger έδωσε τροφή για νέα φημολογία γύρω από το νέο super luxury μοντέλο που ετοιμάζει η εταιρεία, είτε αυτό είναι η νέα BMW Σειρά 8, είτε η νέα BMW Σειρά 9.

Εάν τελικά το πράσινο φως πάρει η Σειρά 9, τότε η παρουσία
της θα βασιστεί πάνω στο πρωτότυπο Vision Future Luxury.
Η ακριβής δήλωση του κ. Kruger ήταν «θα παρουσιάσουμε μια νέα BMW στην luxury κατηγορία» και αυτό, παρότι δεν αποκαλύπτει ακριβώς το τι θα συμβεί μας δίνει μια ένδειξη για πέρασμα στην παραγωγή είτε της φημολογούμενης 2θυρης κουπέ BMW Σειρά 8, είτε της 4θυρης-κουπέ BMW Σειρά 9.

Όποια και από τις δύο νέες BMW και εάν είναι τελικά αυτή που θα πάρει το πράσινο φως για παραγωγή, το μόνο σίγουρο είναι ότι θα έχει να αντιμετωπίσει έναν σκληρό ανταγωνισμό, από μοντέλα όπως η Mercedes S-Class Coupe (για τη Σειρά 8) ή η Porsche Panamera (για τη Σειρά 9).

Από εκεί και πέρα, στις δηλώσεις του ο κ. Kruger αποκάλυψε την επέκταση των επιλογών της BMW M και της BMW i για τις οποίες έχουμε αναφερθεί ξανά, ενώ επιβεβαίωσε και την επικείμενη άφιξη της BMW X7 το 2018. Τέλος, στα τέλη της ίδιας χρονιάς θα έρθει και το πρώτο SUV της Rolls-Royce που θα ονομαστεί «Cullinan», με στόχο πάντα να τοποθετηθεί στο ανώτερο άκρο της κατηγορίας, απέναντι στη Bentley Bentayga.
TAG