Με σπορ γονίδια τα νέα Volvo S90 και V90 R-Design (+video)

Με τα νέα S90 και V90 R-Design, η Volvo δημιουργεί τις πιο σπορ εκδόσεις των μεγάλων μοντέλων της.
Η Volvo παρουσίασε τις νέες εκδόσεις R-Design του μεγάλου σεντάν S90 και της στέισον έκδοσής του V90, θέλοντας να προσφέρει μια πιο σπορ εμφάνιση στα νεότερα μοντέλα της.

Στο αμάξωμα, τα S90 και V90 (φωτό) R-Design, ξεχωρίζουν
από τις πιο σπορτίφ λεπτομέρειες και τις νέες ζάντες αλουμινίου.
Οι νέες εκδόσεις των δύο μοντέλων της σουηδικής φίρμας έρχονται με πιο σπορτίφ εικόνα και έτσι διαθέτουν πιο σπορ γρίλια της μάσκας, προβολείς ομίχλης χαμηλά στον εμπρόσθιο προφυλακτήρα, αλλά και ειδικές μαύρες επενδύσεις εμπρός και πίσω. Οι αλλαγές στο αμάξωμα ολοκληρώνονται με τις νέας σχεδίασης, 5 ακτίνων ζάντες αλουμινίου, σε συνδυασμό ασημί και ματ μαύρου.

Περνώντας στο εσωτερικό, τα νέα Volvo S90 και V90 R-Design εφοδιάζονται με πιο σπορ καθίσματα, νέο τιμόνι με δέρμα και λευκές ραφές, αντίστοιχο συνδυασμό δέρματος και λευκών ραφών και στο σαλόνι, ειδικό πακέτο εσωτερικού φωτισμού και πιο σπορ επενδύσεις στο ταμπλό και την κονσόλα.

Η γκάμα των κινητήρων δεν αλλάζει και έτσι, αναμένουμε τα ίδια μοτέρ βενζίνης και diesel στα 2,0 λίτρα, με απόδοση 320 ίππων για τον βενζινοκινητήρα, αλλά και 190 ή 225 ίππους για το πετρέλαιο. Η Volvo αναφέρει ότι οι νέες εκδόσεις είναι ήδη διαθέσιμες για παραγγελία.

Δείτε το επίσημο video των νέων Volvo S90 και V90 R-Design.


             
TAG