Νέα ειδική έκδοση BMW i8 CrossFade με καινοτόμο χρωματισμό αμαξώματος (+video)

Η γνωστή μας Garage Italia Customs συνεργάζεται με την BMW και μας παρουσιάζει μια νέα ειδική έκδοση του BMW i8 (αλλά και του BMW i3), η οποία χαρακτηρίζεται από τον μοναδικό χρωματικό μοτίβο του αμαξώματός του.

Σύμφωνα με την εταιρεία, το αμάξωμα του BMW i8 CrossFade έχει εμπνευστεί από τον τρόπο που ένας DJ περνάει από το ένα τραγούδι στο επόμενο κατά τη διάρκεια του set του, εξ ου και χρησιμοποιώντας την παλαιά τεχνική του Πουαντιγισμού, καταφέρνει να συνδυάσει με μοναδικό τρόπο το σκούρο ασημί χρώμα του εμπρόσθιου τμήματός του, με το μπλε πίσω.

Το πιο εντυπωσιακό μέρος του όλου συνδυασμού είναι στο μέσο του αμαξώματος, εκεί όπου η Garage Italia Customs έχει τοποθετήσει μικρά τρίγωνα των δύο χρωμάτων, που προκαλούν με εντυπωσιακό τρόπο τη μετάβαση από το ένα χρώμα στο άλλο. Αντίστοιχα χρώματα και σχήματα έχουν χρησιμοποιηθεί και στο εσωτερικό του i8.

Εκτός του i8, η Garage Italia Customs δημιούργησε έκδοση CrossFade και για το BMW i3, με τη διαφορά όμως ότι η εναλλαγή από το ένα χρώμα στο άλλο γίνεται οριζόντια και όχι κάθετα. Αντίστοιχο χρωματικό μοτίβο χρησιμοποιείται και στο εσωτερικό.

Ως προς τη διάθεση των δύο μοντέλων, η BMW ανακοινώνει ότι θα προσφέρει τις νέες εκδόσεις CrossFade από τις αρχές του 2017, χωρίς όμως να αποκαλύπτει το κόστος τους ή σε πόσες μονάδες θα παραχθούν. Το σίγουρο είναι ότι η παραγωγή θα είναι περιορισμένη, στα πρότυπα εκδόσεων όπως το BMW i8 Protonic Dark Silver, το i8 Celebration ή ακόμη και το ένα και μοναδικό i8 Futurism.

Δείτε το βίντεο με την αποκάλυψη του BMW i8 CrossFade στο Παρίσι.

       
TAG