Βελτιωμένη Ferrari 488 GTB είναι πραγματικά από άλλον πλανήτη!

Η γνωστή μας Liberty Walk παρουσίασε στην Έκθεση του Τόκιο μια υπερφτιαγμένη πρόταση για την Ferrari 488 GTB, η οποία έρχεται για να προσφέρει στην turbo Ferrari μια πραγματικά... εξωπραγματική παρουσία.

Η Liberty Walk μας είναι γνωστή για τις extreme βελτιώσεις των μοντέλων που δημιουργεί, δίνοντας έμφαση στη... μείωση της απόστασης από το έδαφος και στο φούσκωμα του αμαξώματός τους.

Αυτή τη φορά η ιαπωνική βελτιωτική φίρμα βάζει όλη της τη μαεστρία στη Ferrari 488 GTB για την οποία δημιουργεί ένα πλήρες bodykit και τη φέρνει όσο το δυνατόν πιο κοντά στο έδαφος.

Προς το παρόν, η ιαπωνική φίρμα δεν ανακοινώνει τα πλήρη τμήματα του bodykit, ωστόσο από τις φωτογραφίες του αυτοκινήτου που παρουσίασε στο Τόκιο, μπορούμε να διακρίνουμε τους νέους προφυλακτήρες, τα πλαϊνά φουσκώματα στα φτερά, όλα τα περιμετρικά σπόιλερ, αλλά και την μεγάλη πίσω αεροτομή.


Παράλληλα, όπως κάνει πάντα στις δημιουργίες της, η Liberty Walk θα προσφέρει το νέο κιτ σε version με κατασκευή από πλαστικό πολυμερές ή ενισχυμένο με ανθρακονήματα, με το ανάλογο πάντα αντίτιμο. Σε κάθε περίπτωση, το τελικό αποτέλεσμα είναι απλά όσο extreme μας έχει συνηθίσει η ιαπωνική φίρμα στις δημιουργίες της...
TAG