Έρχεται με 600 άλογα το νέο Lexus LC F!

Η Lexus ετοιμάζει την πρώτη έκδοση επιδόσεων του κουπέ LC, με το νέο μοντέλο να βρίσκεται στο τελικό στάδιο της εξέλιξής του, ώστε να παρουσιαστεί τον ερχόμενο Οκτώβριο με αυξημένη ισχύ 600 ίππων.

Το νέο LC F, όπως θα ονομαστεί η πιο γρήγορη έκδοση του ιαπωνικού κουπέ, θα φέρει σύμφωνα με πληροφορίες από το εξωτερικό έναν twin-turbo V8 κινητήρα 4,0 λίτρων, ο οποίος θα του προσφέρει 600 άλογα ισχύος και 640 Nm ροπής.

Με τον τρόπο αυτό το νέο LC F θα είναι πιο ισχυρό από το LFA, το κορυφαίο κουπέ στην ιστορία της Lexus που είχε πωληθεί για 2 χρόνια από τα τέλη του 2010 μέχρι τα τέλη του 2012.

Εκτός βέβαια από τον κινητήρα του, το νέο Lexus LC F θα έχει και ένα πιο δυναμικό αμάξωμα, με πλήρες περιμετρικό bodykit, αεροτομές κ.λπ. Επίσης, αναμένονται μεγαλύτεροι τροχοί με ζάντες 20 ιντσών, αναβαθμισμένα φρένα και sport ανάρτηση.


Όλα τα παραπάνω θα τα δούμε και στην πράξη όταν το νέο LC F παρουσιαστεί στην Έκθεση Αυτοκινήτου του Τόκιο τον Οκτώβριο. Θυμίζουμε ότι σήμερα το Lexus LC 500 έχει ισχύ 474 ίππων, ενώ η υβριδική του έκδοση (LC 500h) βγάζει 354 άλογα.
TAG