Βελτίωση σε άλλο επίπεδο για την McLaren 570S!

Η βελτιωτική 1016 Industries έρχεται για να παρουσιάσει μια νέα πρόταση βελτίωσης για την McLaren 570S, δίνοντας περισσότερη έμφαση στη βελτίωση της εμφάνισης και της αεροδυναμικής του βρετανικού sportscar.

Σύμφωνα μάλιστα με την 1016 Industries, το νέο bodykit που δημιούργησε για την 570S έχει προέλθει ύστερα από κάποια παράπονα ιδιοκτητών που ανέφεραν ότι σε πλήρη επιτάχυνση, η δημιουργία της McLaren είναι ελαφρώς ασταθής.

Έτσι, για να βελτιώσει την κάθετη δύναμη και άρα, τη σταθερότητα στο πίσω μέρος, η βελτιωτική εταιρεία τοποθέτησε μια μεγάλη σταθερή πίσω αεροτομή (με δυνατότητα ρύθμισης της κλίσης της), που έχει εμπνευστεί από τις αγωνιστικές McLaren 570S GT4 και P1 GTR.

Πολύ δουλειά έχει γίνει και στο εμπρόσθιο μέρος, εκεί όπου έχει τοποθετηθεί ένας νέος προφυλακτήρας με επανασχεδιασμένες εισαγωγές και νέο εμπρόσθιο σπόιλερ. Αλλαγμένο είναι και το καπό, που προσομοιώνει τη σχεδίαση αυτού της P1.

Οι τελικές αλλαγές στο αμάξωμα της 570S αφορούν στις νέες πλαϊνές ποδιές και πτερύγια, αλλά και στις καινούργιες ζάντες για τους τροχούς.


Η 1016 Industries τονίζει ότι το νέο της bodykit μπορεί να τοποθετηθεί εκτός από την McLaren 570S και στις 540C και 570GT, ενώ σύντομα η εταιρεία θα το συνοδεύσει και με μια νέα βελτίωση της ECU του κινητήρα.
TAG