Ετοιμάζεται το νέο pick-up της Skoda!

H Skoda θα επανέλθει μετά από χρόνια στα pick-up, φέρνοντας ένα νέο και άκρως ενδιαφέρον μοντέλο, το οποίο θα βασιστεί πάνω στο VW Amarok και θα έχει πολλά κοινά στοιχεία με το νέο Skoda Kodiaq.

Αυτή την αποκάλυψη έκανε ο Υπεύθυνος Πωλήσεων και Μάρκετινγκ της Skoda, ο κ. Werner Eichhorn, ο οποίος τόνισε ότι όντως σκέφτονται στην εταιρεία τη δημιουργία ενός pick-up, παρότι ακόμη δεν έχει ληφθεί η τελική απόφαση για το πότε θα μπει στην παραγωγή.

Στα χαρακτηριστικά του νέου μοντέλου, δεν υπάρχει φυσικά κάποια επίσημη πληροφόρηση, ωστόσο το πιο πιθανό είναι το pick-up της Skoda να βασιστεί πάνω στο VW Amarok και να αλλάζει μόνο στην εμφάνισή του.

Ουσιαστικά, όπως μπορείτε να δείτε και στην ηλεκτρονικά επεξεργασμένη φωτογραφία που σας δείχνουμε, το νέο pick-up της Skoda μπορεί να λάβει τις γραμμές του από αυτές του νέου Kodiaq, σε ένα αποτέλεσμα αρκετά ενδιαφέρον αισθητικά.

Περισσότερα σε κάθε περίπτωση για το νέο μοντέλο θα γνωρίζουμε όταν ληφθεί η απόφαση για την παραγωγή του, κάτι που δεν αναμένεται να αργήσει, από τη στιγμή μάλιστα που πολλοί νέοι παίχτες ετοιμάζονται να μπουν στην κατηγορία (π.χ. Renault με το Alaskan, Mercedes με το πρώτο της pick-up κ.ο.κ.).

Αρχική φωτογραφία: Theofilus Chin
TAG